Πρόστιμο σε εστιατόριο που δεν τηρούσε τα μέτρα-Έγιναν άλλες τριάντα μία καταγγελίες

Πρόστιμο 1,500 ευρώ σε εστιατόριο στη Λάρνακα επέβαλε η Αστυνομία, αφού δεν τηρούσε τα μέτρα, σύμφωνα με τα διατάγματα της Κυβέρνησης για τον Περί Λοιμοκάθαρσης νόμο. Παράλληλα, έγιναν συνολικά σε όλη την Κύπρο έντεκα καταγγελίες σε υποστατικά και 21 σε πολίτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 1,039 έλεγχοι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 243 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες σε υποστατικά και 2 σε πολίτες, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 121 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες σε υποστατικά και 3 σε πολίτες και στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 201 έλεγχοι και προέκυψαν επτά καταγγελίες σε πολίτες και καμία σε υποστατικά.
 
Εξάλλου, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 109 έλεγχοι και προέκυψαν 5 καταγγελίες σε υποστατικά και μία σε πολίτη, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι και προέκυψαν οκτώ καταγγελίες σε πολίτες και καμία σε υποστατικά, ενώ στην περιοχή της Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 176, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»