Στον Εισαγγελέα το μπαλάκι για το ξύλο στο Σταυροβούνι-Πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Η ανάκριση αναφορικά με το περιστατικό που συνέβηκε σε Στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών κατά την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2020, ολοκληρώθηκε, επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές και καθότι από το πόρισμα διαφαίνεται πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στην Γενική Εισαγγελία, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμο εντός ημερών το πόρισμα για το ξύλο στο Σταυροβούνι-Εμμένουν οι κληρωτοί

Η σχετική ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Το Υπουργείο Άμυνας, ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση αναφορικά με το περιστατικό που συνέβηκε σε Στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών κατά την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2020.
 
Για το περιστατικό, έχουν ήδη επιβληθεί πειθαρχικές ποινές, σύμφωνα με το πόρισμα της διενεργηθείσας ανάκρισης.
 
Ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στην Γενική Εισαγγελία με βάση τις διατάξεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, για περαιτέρω χειρισμό του θέματος καθότι από το πόρισμα διαφαίνεται πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»