ʼγριο φονικό στα Λεύκαρα... Γιος σκότωσε τον πατέρα του, αποκαλύφθηκε το έγκλημα 14 μέρες μετά

Άγριο φονικό εκτυλίχθηκε στα Λεύκαρα, με 25χρονο να παραδέχεται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του, 64 ετών, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε δεκατέσσερις μέρες μετά το φρικτό έγκλημα. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στο μεσημέρι καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων ότι ο Αγγλοκύπριος, Φρέντερικ Γεώργιο Κλίφορντ ηλικίας 64 ετών, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, δεν έδωσε σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα μέρες.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και ο Βοηθός Διευθυντής Επιχειρήσεων Λάρνακας μετέβησαν σε λυόμενο υποστατικό στην ορεινή περιοχή Λευκάρων όπου διέμενε ο άνδρας, τον οποίο εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη.
 
Στα μέλη της Δύναμης ηγέρθηκαν υποψίες επειδή υπήρχαν ορισμένα σημάδια στο σώμα του νεκρού με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθοδόξου Ορθοδόξου.
 
Οι τρεις Ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και ηγέρθηκαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, οπότε έκριναν αναγκαίο όπως γίνει άμεσα η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 64χρονου.
 
Από τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.
 
Αμέσως, άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας, στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.
 
Ο γιος του 64χρονου, ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών.
 
Σημειώνεται ότι ο 64χρονος διέμενε μόνος του, τα τελευταία επτά χρόνια, στο λυόμενο της ορεινής περιοχής Λευκάρων, επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.
 
Ο 25χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο οδηγός του jet ski για θάνατο εξ αμελείας-Ευθύνες και στον ιδιοκτήτη

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»