Ρίχνει άκυρο σε συνάντηση με τον Μπαρτομέου ο Μέσι

Το γυαλί που ένωνε τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα όχι απλά ράγισε, όπως έδειξε περίτρανα το φαξ που έστειλε στους διοικούντες τον σύλλογο με το οποίο τούς ενημέρωνε για την επιθυμία του να αποχωρήσει ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει γίνει κομμάτια.

Όχι μόνο γιατί η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλησε να τραβήξει και αυτή το σχοινί και να ξεκαθαρίσει στον Pulga πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της για έναν χρόνο ακόμα, αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία διάθεση να βρεθούν ξανά οι δύο πλευρές στο τραπέζι.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εξεδήλωσε την επιθυμία να γίνει το ραντεβού σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά από τα όσα εχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον αργά.

Όπως αναφέρει σε σημερινό αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η "Marca", ο Μέσι αρνείται να συναντήσει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, με την εφημερίδα να τονίζει πως "ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή τού έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει το σύλλογο".

Το ίδιο μέσο διευκρινίζει ταυτόχρονα την επιθυμία του 33χρονου Αργεντινού επιθετικού να παρουσιαστεί κανονικά την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο του καταλανικού συλλόγου και να υποβληθεί σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα πως θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει προς την "Μπάρσα" μέχρι να βρεθεί μία άκρη και να λύσουν οριστικά οι δρόμοι του με το σύλλογο για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος στον εφιάλτη για τον Λούκας Πακετά-Αθωώνεται από τις κατηγορίες για στοιχηματισμό
Αμορίμ: Αν δεν ικανοποιηθούμε οικονομικά, οι υπό παραχώρηση παίκτες θα επιστρέψουν
Ξέσπασμα Νεϊμάρ: Αν νομίζουν ότι βλάπτω τον σύλλογο, θα είμαι ο πρώτος που θα τα μαζέψει και θα φύγει
Πριμ 280.000 ευρώ για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ τιμά τον Ζότα και βάζει ειδικό έμβλημα «Forever 20» στις εμφανίσεις και τα τζάκετ για όλη τη σεζόν
Ξανά στο πλευρό του Μέσι o Ντε Πολ-Ανακοινώθηκε από τηνη Ίντερ Μαϊάμι
Τρελάθηκαν οι Σαουδάραβες-Η αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Ίσακ
Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα