Ν. Χριστοδουλίδης: Οι αποφάσεις αντικατοπτρίζουν το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά

Οι αποφάσεις της άτυπης Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό το βασικό επιχείρημα ότι δεν πρέπει να υπάρχουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της άτυπης Συνόδου ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «βασικό επιχείρημα στη διάρκεια της Συνόδου, ήταν  οι όποιες πολιτικές αποφάσεις να μην παραπέμπουν σε πολιτικές με επιλεκτική ευαισθησία, σε δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Αυτό θα έπρεπε να είναι το βασικό χαρακτηριστικό. Θεωρώ ότι οι σημερινές αποφάσεις το αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό» κατέληξε ο ΥΠΕΞ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»