Ο κορωνοϊός έφτασε και στο MotoGP

Τα πρώτα δύο κρούσματα κορονοϊού μέσα στην «οικογένεια» του MotoGP ανακοινώθηκαν από τη Dorna, με τον ένα να εντοπίζεται σε έναν αναβάτη του Moto2 και το άλλο, στον μηχανικό μιας ομάδας. 

Μετά τη Formula 1 και τη μεμονωμένη περίπτωση του Σέρχιο Πέρεθ, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ήρθε η ώρα και για το MotoGP. Τα τεστ που γίνονται συνεχώς έβγαλαν δύο θετικά αποτελέσματα, ένα για τον Χόρχε Μάρτιν, αναβάτη του Moto2 και ένα για τον μηχανικό μιας ομάδας. H Dorna δεν ανακοίνωσε σε ποια ομάδα δουλεύει ο συγκεκριμένος μηχανικός, είπε απλώς ότι τόσο εκείνος, όσο και ο αναβάτης του Moto2, είναι ασυμπτωματικοί και έχουν μπει σε καραντίνα. 

Τα υπόλοιπα τεστ που έγιναν βγήκαν αρνητικά και το πρωτάθλημα του Moto2 θα γίνει κανονικά, όπως και το Moto3. Εννοείται ότι ούτε η μεγάλη κατηγορία θα επηρεαστεί (MotoGP) και το Γκραν Πρι του Μισάνο θα γίνει κανονικά. Ο Χόρχε Μάρτιν, εκτός από τον πρώτο θετικό στον κορονοϊό αναβάτη του MotoGP, είναι και εκείνος που θα πάει στην Pramac Ducati από το 2021. 

Έγινε ο πρώτος αναβάτης του Moto2 που έκλεισε με ομάδα του MotoGP και χωρίς αμφιβολία, είναι μια σημαντική για εκείνον χρονιά, όπως η υγεία του προέχει και για αυτό θα αναγκαστεί να μείνει για λίγο καιρό εκτός των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Η οικογένειά του ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, για την ώρα είναι καλά και έχει απομονωθεί προκειμένου να μην κολλήσει τον ιό κάποιο από τα συγγενικά του πρόσωπα. Η ομάδα με την οποία τρέχει είναι η Red Bull KTM Ajo Moto2 Team. 

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Έτρεξε μαραθώνιο θηλάζοντας το μωρό της και τερμάτισε πρώτη-Η απίστευτη Στέφανι Κέις
Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπας στους Λέικερς, πουλάνε τις μετοχές τους
Ισχυρό φαβορί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσουν το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν
Έτοιμο το Σπύρος Κυπριανού να φιλοξενήσει το EuroBasket-«Μέρα ορόσημο και σταθμός για τον αθλητισμό»
Από το Βερολίνο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά της Καρολίνας Πελενδρίτου
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο