Δεν δίνει προτεραιότητα στην Ομόνοια ο Μαρτίνς, τι είπε για Σεμέδο-Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA για όλα τα τρέχοντα θέματα συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με την Ομόνοια. 

«Δεν κοιτώ ακόμη αυτό το ματς. Με ενδιαφέρει ο αγώνας μας με τον Αστέρα Τρίπολης. Το μυαλό μας και η ενέργεια είναι εκεί. Σημαντικό ματς αλλά όταν έρθει η ώρα του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί αλλά να προκριθούμε.

Είναι σημαντικοί παίκτες με επίπεδο οι Σεμέδο και Καμαρά. Δεν αντικαθίστανται εύκολα. Δε  έχουμε κάτι συγκεκριμένο όμως. Είναι παίκτες της ομάδας , προπονούνται και τα δίνουν όλα. Τους υπολογίζουμε σαν σημαντικούς παίκτες. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά για τον Σεμέδο. Τα δίνει όλα και θέλει να ανανεώσει με την ομάδα. Τα νούμερα του είναι πολύ καλά στην προπόνηση και δεν γνωρίζω γιατί λέγονται τέτοια πράγματα».

Δειτε Επισης

«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών