Μακέντα: Πρώτη φορά νιώθω έτσι, τα λεφτά είναι σε δεύτερη μοίρα

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Φεντερίκο Μακέντα στην κάμερα του paotv! Ο Ιταλός μίλησε για όσα νιώθει στον Παναθηναϊκό, τα «όχι» σε εξαιρετικές προτάσεις και το ισχυρό κίνητρο που έχει στο «τριφύλλι»!

«Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι στην καριέρα μου. Όταν βρίσκεις ένα τέτοιο μέρος, στο οποίο νιώθεις την αγάπη του κόσμου, είναι λάθος να φύγεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος. Δε μετανιώνω τίποτα, είμαι στο μέρος που θέλω. Το κίνητρο για εμένα είναι υψηλό. Θέλω να καταφέρω πολλά στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο σύλλογος δεν έχει δει τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι πιο άνετα, ξέρω πως θα μείνω εδώ και με δεδομένο ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Με τα παραπάνω λόγια, ο Φεντερίκο Μακέντα εξήγησε την απόφαση του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να αρνηθεί πολύ καλύτερες οικονομικές προτάσεις. Ο Ιταλός φορ έδωσε μία... 100% προσωπική συνέντευξη στο κανάλι του Παναθηναϊκού και μίλησε για όλα!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Είπε το «ναι» ο Γκρεγκ Τέιλορ- Tι αναφέρουν τα μέσα της Σκωτίας
Η ομάδα που ετοιμάζει πρόταση βόμβα για τον Μορόν
Τελειώνει η μεταγραφή του Ουναΐ στην Μπράιτον-Έριξαν δίκτυα στο ελληνικό παζάρι οι Άγγλοι
Παυλίδης: «Δεν υπάρχουν φιλικά για εμάς, πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητά μας»
«Ευχάριστα τα συμπεράσματα, διάθεση και αφοσίωση τα σημαντικότερα στοιχεία»
Χορταστική Εθνική Ελλάδος, διέλυσε τη Σλοβακία και γλύκανε το κοινό της Κρήτης
Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο