Έμφορτο πιστόλι εντόπισε πολίτης σε ρίζες δέντρου-Σε χρησιμοποίησιμη κατάσταση

Έμφορτο πιστόλι σε ρίζες δέντρου, εντόπισε χθες το απόγευμα πολίτης, στην περιοχή του Εναέριου στη Λεμεσό, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν επί τόπου και εντόπισαν το πιστόλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, περιείχε πέντε σφαίρες διαμετρήματος 7.62 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
 
Πιστόλι και σφαίρες παραλήφθηκαν και στάληκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.
 
Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ανεξαρτησίας με δράστη νεαρό αλλοδαπό.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης που παραμένει άφαντος, μετά από συμπλοκή, ανέσυρε πιστόλι και πυροβόλησε 19χρονο, τον οποίο και τραυμάτισε στην αυχενική χώρα. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ένας 24χρονος και τέθηκε υπό κράτηση.
 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»