Ντέρμπι όπως παλιά... Έξαλλος ο Κετσπάγια και διπλό ο Απόλλωνας

Μεγάλο διπλό για τον Απόλλωνα, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Ανόρθωσης, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, σε αγώνα που διεξάχθηκε για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση, φωνές και κίτρινη κάρτα στον Κετσπάγια 

Μπροστά στο σκορ μπήκε η ομάδα της Ανόρθωσης, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο 20' με σκόρερ τον Οκριασβίλι. Μετά από όμορφο συνδυασμό από τους παίκτες της Κυρίας, ο Κορέια έδωσε τη πάσα στον Κβιλιτάια, έπειτα αυτός έδωσε στον Οκριασβίλι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Το παιχνίδι στα ίσα έφερε ο Απόλλωνας στο 36', καθώς ο Μπένσοπ ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα και έκανε το 1-1, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα η ομάδα της Λεμεσού πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο σουτ του Πίττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι, οι διαμαρτυρίες και η μεγάλη ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά

Μετά από επαφή του Γκαλίτσιου με τον Μπένσοπ, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τιμόθεος Χριστοφή, υπέδειξε την άσπρη βούλα. Με την υπόδειξη του πέναλτι, ο τεχνικός της Κυρίας, Τιμούρ Κετσπάγια, διαμαρτυρήθηκε, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάσουν ρυθμούς. 

Στο 45' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιωάννης Πίττας έγινε δέκτης της μπάλας και με ωραίο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό του Λόρια.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, διαμαρτυρόμενος για φάουλ στον Οκριασβίλι, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο στην Κυρίας, στο 71'.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φώναζε στον τέταρτο διαιτητή, ενώ σε μια στιγμή βρέθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Ακολούθως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τιμόθεος Χριστοφή, έδειξε την κίτρινη κάρτα στον κόουτς της Κυρίας, ενώ σε διαμαρτυρίες του ποδοσφαιριστή του υποδείκνυε να μην τον αγγίζει.  

Μετά από λάθος πάσα του Οκριασβίλι ο Λάρσον έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το ένα δύο με Ντιγκινί και ακολούθως πλάσαρε τον Λόρια, από κοντινό σημείο στο 76'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το μοιραίο λάθος του Οκριασβίλι που έκανε τον Απόλλωνα να κλείσει τρίλιζα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος (45′ Αμπαρτζουμιάν), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματάς (62′ Ελουντού), Μαργκάσα (46′ Χούσμπαουερ), Οκριασβίλι, Χριστοφή, Κβιλιτάια.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Πίττας, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Βασιλείου, Κατελάρης, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας (72′ Λάρσον), Νταμπό (81′ Σατσέτι), Μπένσοπ (58′ Ντιγκινί).

Σκόρερ: 19′ Οκριασβίλι / 37′ Μπένσοπ (πέναλτι), 45’+3 Πίττας, 76′ Λάρσον

Κίτρινες: Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ Κετσπάγια / Βασιλείου

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή