Καραπαπάς για απόφαση Φαν Σιπ για Σιόβα: Τα ξεφτιλίσατε όλα

O Γ' αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαν Σιπ να θέσει εκτός Εθνικής τον Δημήτρη Σιόβα μετά τις δηλώσεις που έκανε ο σέντερ μπακ της Ουέσκα μετά το ματς με το Κόσοβο, ενώ έριξε "καρφιά" προς την ΕΠΟ για το γεγονός πως δεν έγινε καμία ειδική μνεία ή αφιέρωμα για το τέλος καριέρας του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στου ερυθρόλευκους.

"Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που λέει τη γνώμη του δεν σέβεται τους κανόνες και την Εθνική. Και ο ομοσπονδιακός που ανακοινώνει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι τελειώνει από την Εθνική τον ποδοσφαιριστή είναι αυτός που σέβεται κανόνες και Εθνική; Αλλά τον σεβασμό σας τον είδαμε στις ανακοινώσεις και τα αφιερώματα που κάνατε για τον Τοροσίδη που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Τι δε βγάλατε ανακοίνωση; Ούτε αφιέρωμα κάνατε; Σας έπεσε βαρύ που τον είδατε να τελειώνει νταμπλούχος την καριέρα του; Τα ξεφτιλίσατε όλα", έγραψε σε Instastory ο Κώστας Καραπαπάς.

Δειτε Επισης

Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική