Αντωνίου: Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα νέο Μοράις, έκανε απίστευτα πράγματα

Στον αποψινό αγώνα με την Ζρίνσκι αλλά και τη σύγκριση του Ανουάρ με τον Μοράις κλήθηκε να αναφερθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

«Το ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο. Αν ο Τάμαρι είναι συγκεντρωμένος είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Το ΑΠΟΕΛ έχει ποιότητα, είναι ανεβασμένο και έχει καλύτερη προοπτική σε σχέση με το ξεκίνημα. Φαίνεται ότι ήρθαν καλοί παίκτες. Ο Ανουάρ είναι ένας παίκτης που προβλέπει τις φάσεις και βοηθά την ομάδα».

Ερωτηθείς για τη σύγκριση του Ανουάρ με τον Μοράις ο Τάκης Αντνωίου είπε «μοιραία συγκρίνεται. Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα νέο Μοράις. Έκανε απίστευτα πράγματα. Ο Ανουάρ είναι δανεικός και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για να λειτουργήσει καλύτερα στο χώρο του κέντρου».

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»