Πόρτα και στο έκτο πλοιάριο με τους μετανάστες που εντοπίστηκε στο Κάβο Γκρέκο

Στο Λίβανο με ιδιωτικό ακτοπλοϊκό σκάφος επιστρέφουν οι μετανάστες που έφτασαν σήμερα νωρίς το πρωί με πλοιάριο ανοικτά της Αγίας Νάπας.
 
Ύστερα από ολονύχτια πολύωρη επιχείρηση των κρατικών υπηρεσιών και της Λιμενικής Αστυνομίας και σε συνεργασία με τη γειτονική χώρα, οι μετανάστες επιστρέφουν στη χώρα τους.
 
Το πλοιάριο με τους μετανάστες εμφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο σήμερα το πρωί και έθεσε σε συναγερμό τις κυπριακές Αρχές. Σκάφη της Λιμενικής μετέβησαν προσέγγισαν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν 45 άνθρωποι.
 
Μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η μεταφορά τους στο Λίβανο, από όπου και έφτασαν. Το ιδιωτικό σκάφος αναχώρησε για το Λίβανο με τη συνοδεία ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας.
 
Υπενθυμίζεται πως, πρόκειται για το έκτο πλοιάριο μεταναστών που εντοπίστηκε στην περιοχή, αφού προηγήθηκαν άλλα τρία το Σάββατο, ένα την Κυριακή και ακόμη ένα χθες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»