Οι δύο παίκτες που ξεχώρισε ο Τέτι-«Δεν ξέρω τα εσωτερικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ»

Συνέντευξη σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης παραχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στους γαλαζοκίτρινους.
 
Ο κ. Τέτι, ανέφερε αρχικά για την εμπειρία του στον ΑΠΟΕΛ ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μάζεψαν δέκα βαθμούς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Σε ότι αφορά στην αγωνιστική κάμψη που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ, είπε πως «δεν ξέρω τα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν, αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας σύλλογος που ξέρει πώς να αντιμετωπίσει δυσκολίες και θα βρει τη δύναμη να αντιδράσει για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός».
 
Ως προς την εμπειρία του από τους γαλαζοκίτρινους, σημείωσε ότι «ήταν μια εξαιρετική εμπειρία πέραν ​​από τα αποτελέσματα που είχαμε.
Ο ΑΠΟΕΛ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη. Το να δουλεύεις με παίκτες από δώδεκα ή περισσότερες διαφορετικές εθνικότητες ήταν δύσκολο, αλλά τελικά τα καταφέραμε».
 
Όσον αφορά το τι του μένει από την Κύπρο τόνισε πως αυτό που ξεχώρισε είναι «το τεράστιο πάθος των Κυπρίων για το ποδόσφαιρο. Εάν η Κύπρος αποφασίσει να συνεχίσει να εργάζεται προσεκτικά με νεαρά ταλέντα, θα μπορούσε να αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών, στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή».
 

Ξεχώρισε εξάλλου δύο ποδοσφαιριστές, από το κυπριακό πρωτάθλημα. Τον Βαλακάρι της Πάφου και τον Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος έπαιζε για τον ΑΠΟΕΛ και πλέον αγωνίζεται στο Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού