ʼστραψε και βρόντηξε ο Πετεβίνος-«Γιατί το VAR καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου

Λάβρος στις δηλώσεις του ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια φάση στην οποία ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι.
 
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετεβίνος, «θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ. Νικόλα Νεοκλέους και στον κ. Θεουλή, που έγιναν το πρώτο πλήρωμα VAR που δεν είδαν πέναλτι και δεν μπήκαν στον κόπο να ξαναδούν τη φάση».
 
Σε υψηλούς τόνους, είπε, «δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Ήρθε ένα εργαλείο να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και να βλέπουμε ανθρώπους να μην ξέρουν πως να το χρησιμοποιούν ή να το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Περιμένουμε από την ομοσπονδία να μας πουν γιατί σταμάτησαν να αναλύουν τις φάσεις ή γιατί το VAR καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου».
 
Καταλήγοντας, επανέλαβε πως «περιμένουμε να δούμε γιατί δεν είδαν ξανά τη φάση».
 
Σημειώνεται ότι η επίμαχη φάση έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι για χέρι ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας