«Αν ρωτήσεις δέκα άτομα που βλέπουν ποδόσφαιρο δεν γνωρίζουν πότε παρεμβαίνει το VAR»

Έξαλλοι είναι στην Ομόνοια για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό, με τους διαιτητές να διαιτητές της αναμέτρησης να δέχονται έντονες επικρίσεις για τη χρήση του VAR.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Primetel, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε αρχικά πως «ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, αν θυμάστε καλά λέγαμε ότι το μοναδικό ζητούμενο ήταν πώς θα κερδίζαμε, τίποτα άλλο δεν μας ενδιέφερε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, σκληρό κι αυτό που μετρά είναι ότι κερδίσαμε. Ο προπονητής επεσήμανε το δύσκολο πρόγραμμα και μπράβο στους παίκτες που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν, να μαζέψουν έναν πολύ καλό αριθμό βαθμών και να κερδίσουν σήμερα σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, πριν από τρεις μέρες είχαμε αγώνα. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο πρόγραμμα. Ναι, μιλήσαμε με την ΚΟΠ. Ας αναφέρει αυτή τι μας είπε».

Σημείωσε επίσης ότι «στο σημερινό παιχνίδι προέκυψε κι ένα άλλο θέμα που προκαλεί συζητήσεις. Είδαμε μια φάση πέναλτι στον Κίκο, δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή και δεν παρενέβη το VAR. Αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Αν ρωτήσεις 10 άτομα που βλέπουν κυπριακό ποδόσφαιρο δεν γνωρίζουν πότε παρεμβαίνει το VAR. Είναι εξαιρετικό εργαλείο, χρυσάφι, πόσω μάλλον για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα να μην μπορεί να διορθώσει φάσεις σαν αυτές. Πότε θα παρέμβει; Δεν ξέρω. Ξέρουμε ότι παρεμβαίνει σε ξεκάθαρο λάθος. Γιατί δεν παρενέβη; Γιατί; Επαναλαμβάνω, το VAR είναι χρυσάφι, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, είναι μια χρυσή ευκαιρία για να πολεμήσουμε την προκατάληψη και να προχωρήσουμε μπροστά. Καταλαβαίνουμε πως είναι μια νέα αρχή, μπράβο που εφαρμόζεται, σίγουρα θα γίνουν λάθη όμως σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε, είναι τεράστια ευκαιρία να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»