Η έμμεση απάντηση Πετεβίνου για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ζαχίντ

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζαχίντ να παίζει με τον Απόλλωνα και να φεύγει για την Τουρκία, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, ανέφερε πως «τα ίδια δημοσιεύματα ήταν και πριν τρεις μέρες και πριν πέντε μέρες και πριν δέκα μέρες, αλλά ο Ζαχίντ είναι ενδεκάδα. Αυτή είναι η απάντηση μας».

Σε ότι αφορά για τον αγώνα είπε ότι «σαφώς και μας ενδιαφέρει το κύπελλο, γιατί είναι μια οδός για την Ευρώπη. Όμως δεν αφήνουμε και την οδό του πρωταθλήματος όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, μέσα από τα playoffs».

Σε ότι αφορά στις μεταγραφές, σημείωσε ότι «μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη. Ο προπονητής θέλει να εξαντλήσει την τετράδα μετεγγραφών, άρα να περιμένετε τις εξελίξεις για τις υπόλοιπες μετεγγραφές τις επόμενες μέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου