Εμπρηστές έκαψαν το όχημα ισχυρού παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας

Στο Παραλίμνι αυτοκίνητο αξίας 40 περίπου χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα ποδοσφαιρικής ομάδας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από υπόστεγο στην οικία του ιδιοκτήτη στο Παραλίμνι.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, από την οποία το όχημα αξίας περίπου 40 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν επίσης ζημίες στην οικία του ιδιοκτήτη, ενώ από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως πρόκειται για εμπρησμό.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας και οι εξετάσεις συνεχίζονται με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου