Σφίγγει ο κλοιός για Πετρίδη, Μακάρθι και παίκτες-Κρίσιμες στιγμές στον ΑΠΟΕΛ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, μετά την νέα ήττα της ομάδας από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μέσα στο ΓΣΠ, που άφησε τους γαλαζοκίτρινους στους 16 βαθμούς και την 11η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνει σωσίβιο στον ωκεανό ο ΑΠΟΕΛ

Από το πρωί, πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κίνηση από ομάδα παλαιών παραγόντων του ΑΠΟΕΛ, για να αναλάβουν τα ηνία της εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του.
 
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να οδηγηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση, κάτι το οποίο για να γίνει πρέπει να το αποφασίσει το νυν διοικητικό συμβούλιο. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ είναι έντονα προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας και τα πυρά που δέχεται, ωστόσο μέχρι πρότινος διαμήνυε ότι δεν θα αφήσει τον ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα.
 
Από την άλλη, στο προσκήνιο βρίσκεται και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με την καρέκλα του Μικ Μακάρθι να τρίζει για τα καλά και δεν αποκλείεται να υπάρξει αντικατάστασή του το επόμενο διάστημα. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και δεν αποκλείεται νεότερα να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.
 
Στο στόχαστρο βρίσκονται επίσης και ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεν παίζουν ανάλογα με την αξία τους, με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ζητά κάθαρση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
 
Όπως και να έχει, οι στιγμές στον ΑΠΟΕΛ είναι κρίσιμες και τα επόμενα εικοσιτετράωρα καθοριστικά για να προκύψουν εξελίξεις γύρω από την επόμενη μέρα.
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία