Αιχμές Τορναρίτη για παραίτηση-Εξήγησε τους λόγους της ήττας από την Πάφο

Αιχμές ότι σκέφτεται να παραιτηθεί, άφησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ήττα από την Πάφο.
 
Όπως ανέφερε,«είχαμε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας μια ομάδα μοντέλο, και είναι αλήθεια .
 
Δεν παίζανε με Πάφο
1) Sambinha  40 μέρες τραυματίας
2)Ζαχαρίου. Κόκκινη κάρτα  ( 2 αγωνιστικές )
3)Σαρφορ Κόκκινη κάρτα ( 4 αγωνιστικές )
4)Μίλιτιτς Κόκκινη Κάρτα (2 αγωνιστικές )
5)Σωτηρίου Κάρτες
6) Βαγγέλης  Covid ( 15 μέρες)»
 
Ανέφερε εξάλλου ότι «κάτσανε δυο εβδομάδες απροπόνητοι λόγω καραντίνας  Covid- 19 και παίξανε σήμερα :
1) Γουστάβο
2) Γαρουφαλιάς
3) Κέσσελ. ( και με πρόβλημα στο γόνατο)
4) Σαντανα
5) Ψάλτης»
 
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον κ. Τορναρίτη, «όλη η ομάδα για 3 εβδομάδες κάνανε προπόνηση χωρίς αποδυτήρια - μασάζ - αποθεραπείες στο πόδι. ΝΑΙ αυτή η ομάδα που ήταν με τον Γιάννη Πετράκη,  με αυτή που αγωνίζεται σήμερα είναι δυστυχώς όπως μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε και έχει σώας τας φρένας λόγω COVID και άλλων λόγων που γνωρίζω “ΑΛΛΗ”.Η Άχνα - Η Σαλαμίνα και το Αποελ γνωρίζουν καλύτερα από όλους!!!»
 
Επισημαίνει εξάλλου πως «εσείς οι πλέον γνωστοί που μας κοροϊδεύετε, εύχομαι να μην έρθει να σας βρει μέσα στο σπίτι σας αυτό που μας βρήκε... Οφείλω να ομολογήσω πως η σημερινή διαιτησία ήταν άψογη. Η νίκη της Πάφου δίκαιη. Κρατάμε τα πρώτα 25 λεπτά που παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο».
 
Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έριξε την βόμβα του, αφήνοντας αιχμές ότι σκέφτεται να παραιτηθεί.
 
«Για την συνέχεια είμαι πολύ προβληματισμένος. Το 2000-2005 όταν ξανά αναγέννησα αυτή την ομάδα και έδωσα χαμόγελο στον κάθε οπαδό του Ολυμπιακού έφυγα πικραμένος από τις συμπεριφορές αυτών των λίγων που κατέστρεφαν ότι έχτιζα... Σήμερα μου ξανά ξυπνήσανε αυτές τις απαίσιες μνήμες...  Θα πάρω σύντομα τις αποφάσεις μου και θα σας τις κοινοποιήσω».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας