Σφοδρά παράπονα του Εθνικού για τη διαιτησία-«Κάποιες αποφάσεις αλλοιώνουν το αποτέλεσμα»

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, έκανε ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος θεωρεί ότι δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος, λόγω των αποφάσεων του Μενέλαου Αντωνίου.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Άχνας, Μάριος Μιτσίδης, ανέφερε αρχικά ότι «είναι κρίμα κάποιες αποφάσεις να αλλοιώνουν το αποτέλεσμα. Δεν θα σχολιάσω αν υπήρχε πέναλτι στην τελευταία φάση με τον Μάριο Ηλία, γιατί δεν το είδα καθαρά. Αλλά θα σχολιάσω τον χρόνο καθυστερήσεων. Τρία λεπτά στο πρώτο και τρία στο δεύτερο μετά από δέκα αλλαγές, δεν νομίζω ότι είναι ο σωστός χρόνος».

Σημείωσε επίσης πως «ήταν ξεκάθαρη η δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΚ, έπρεπε να παίζει με δέκα λεπτά. Δεν μπορεί κάποιοι κύριοι να μην είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Ποστέκογλου: «Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»
Πότε και πού θα γίνει ο φετινός τελικός του Europa League
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Ροντέο στην Ρώμη και στα πέναλτι η Μπόντο Γκλιμτ την πρόκριση
Με αγγαρεία η Τσέλσι στους «4», ανατροπή και η Τζουγκάρντεν
Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Europa και Conference League
Η Ρεάλ οδηγείται προς «διαζύγιο» με τον Αντσελότι μετά τον τελικό του Copa del Rey
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
H Jeep επιστρέφει στην κεντρική χορηγία της Γιουβέντους με deal 25 εκατομμυρίων ετησίως