«Μα γίνεται κύριε να έρχεσαι 7oς και να πιάνεις τρία εκατoμμύρια τηλεοπτικά

Με έντονο ύφος μίλησε για τη θέση του για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας  Χριστοδούλου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, αναφέρθηκε και στο θέμα του οικονομικού σκέλος του τηλεοπτικού συμβολαίου.

«Αν θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά πράγματα να φτιάξουμε. Μα γίνεται κύριε Χ και κύριε Ψ να πιάνεις 3 εκατομμύρια τηλεοπτικά, να έρχεσαι έβδομος και να θέλεις να διατηρείς τα κεκτημένα σου; Και η Πάφος, η Δόξα και άλλες ομάδες που μπαίνουν εξάδα να παίρνουν τα 250.000; Οι μεγάλοι κρατούν τα κεκτημένα, αν υπάρχει ένα κονδύλι 10 θέλουν τα 8 και τα άλλα 2 πιάστε τα οι υπόλοιποι. Πρέπει να υπάρχει ποσό με βάση της θέση που τερματίζει η κάθε ομάδα. Η Δόξα έχει 10 χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και άλλες ομάδες έχει που παίρνουν περισσότερα χρήματα από εμάς. Κάνουμε ότι μας βολεύει. Εγώ είμαι στην Περιστερώνα, έκανα το γηπεδούι μου και είμαστε μια χαρά. Είτε παίζουμε στην Α’ είτε στη Β’ Κατηγορία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «υπάρχουν ομάδες που έχουν έσοδα 2 εκατομμύρια και έξοδα 4 και έχουν πίεση για να βγουν Ευρώπη για να καλύψουν τη διαφορά. Εμείς δεν έχουμε πίεση, έχουμε το ίδιο μπάτζετ και δεν ανησυχούμε».

Για την έρευνα για το Ομόνοια-Δόξα ο Κώστας Χριστοδούλου είπε πως «είμαστε ικανοποιημένοι που Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού έδρασε αμέσως. Έτσι πρέπει να γίνεται. Τώρα περιμένουμε να πάρει τις κατάλληλες καταθέσεις, να βγάλει το πόρισμα και να δούμε τι γίνεται».

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»