Συνελήφθη από τις Κυπριακές Αρχές ο πρώην ποδοσφαιριστής για κλοπή επιταγών

Στην Κύπρο, με αεροπορική πτήση από την Ελλάδα, αφίχθηκε χθες, συνοδευόμενος από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 43 ετών, πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τραπεζικών επιταγών, πλαστογραφίας, και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν το 2009.

Με την άφιξη τους στην Κύπρο, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου υπόπτου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί στην Ελλάδα, από τις Αρχές της χώρας, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος που εξέδωσαν οι Αρχές της Δημοκρατίας της Κύπρου. Ακολούθησε δικαστική διαδικασία κατά την οποία οι Δικαστικές Αρχές της Ελλάδας αποφάσισαν την έκδοση του υπόπτου στις Αρχές της Κύπρου.

Μετά και την απόφαση για έκδοση του 43χρονου εκζητούμενου στην Κύπρο, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν στην Ελλάδα, από όπου χθες απόγευμα, τον συνόδευσαν αεροπορικώς στην Κύπρο.

 Με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το προφίλ του πρώην ποδοσφαιριστή που συνελήφθη-Οι τελευταίοι σταθμοί στην Κύπρο

Δειτε Επισης

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στέλνει τερματοφύλακα του Άγιαξ στην Πάφο
Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη ο Κακουλής
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάμπου στον Άρη και η προσπάθεια για Κακουλλή-Η επίσημη θέση της Ομόνοιας
Πρόθεση για οικονομική υπέρβαση στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού
Βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η Πάφος FC με €15 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θλίψη στην Ανόρθωση για το θάνατο του Αλέξη-«Ένα αλάνι έφυγε τόσο νωρίς για τους μαχητές του Παραδείσου»
Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ
Η κλήρωση για Πάφο και ΑΕΚ στο Europa League
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χαραλάμπους στον Άρη