Ο ξεκάθαρος στόχος της Ανόρθωσης στο Ταλίν, ο Λόρια και η κατάσταση με τους τραυματίες

Ξεκάθαρος στόχος της Ανόρθωσης είναι να επιστρέψει με το διπλό από την Εσθονία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

«Αισίως, τέταρτο ευρωπαϊκό ταξίδι. Θυμόμαστε πως χάσαμε 2 βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι του ΓΣΠ, πάμε στο Ταλίν για να κερδίσουμε, έχουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε. Μετά το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα, θέλουμε και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη. Κίνητρα υπάρχουν, πάντοτε. Αναμένουμε γύρω στους 200 οπαδούς μαζί μας από Κύπρο και διάφορα μέρη της Ευρώπης».

Για την κατάσταση του Λόρια και τους υπόλοιπους τραυματίες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης είπε πως «από τη στιγμή που πρόκειται για προσωπικό ζήτημα του Λόρια, δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε. Όλη η ομάδα είναι στο πλάι του. Δεν θέλουμε να προτρέχουμε για τα επόμενα παιχνίδια αν θα είναι διαθέσιμος. Ο Μπουσουλάτζιτς είναι πολύ καλύτερα, μπήκε στο γήπεδο. Ο Λάφερτι είναι και τραυματίας και άρρωστος, ελπίζουμε να είναι μαζί μας μετά την διακοπή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που έκανε τρομερή εντύπωση στον Λάζαρο

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου