Το αντίο των ομάδων στον Στέλιο Χρήστου-«Φάρος για τους σημερινούς προέδρους»

Θλίψη σκόρπισε στις ομάδες ο θάνατος του προέδρου της ΑΕΖ, Στέλιου Χρήστου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Με ανακοινώσεις τους, οι ομάδες αποχαιρετούν τον τέως πρόεδρο της ΑΕΖ και εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ομάδα του, ΑΕΖ Ζακακίου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΖ, το προπονητικό team αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του διαχρονικού προέδρου της ομάδας, κυρίου Στέλιου Χρήστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφυγε από τη ζωή ο μακροβιότερος πρόεδρος ομάδας στην Κύπρο-Έδινε μάχη με τον κορωνοϊό

«Ο κύριος Στέλιος, αποτέλεσε τον μακροβιότερο πρόεδρο σωματίου στην Κύπρο. Ο ιδρυτής της ομάδας μας, κος Στέλιος, ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές αλλά και δύσκολες στιγμές αυτής της ομάδας. Αποτέλεσε φάρο για τους σημερινούς προέδρους αλλά και σύμβουλος για τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ως ένδειξη σεβασμού, τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε δράσεις προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη του κυρίου Στέλιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Πρόεδρε».

Ανακοίνωση για το θάνατο του Στέλιου Χρίστου εξέδωσε και η ΑΕΛ Λεμεσού, που αναφέρει πως ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου και διαχρονικού προέδρου της ΑΕΖ Ζακακιου, Στέλιου Χρήστου που έφυγε από τη ζωή.

«Του μακροβιότερου προέδρου στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν πάντοτε φίλος προς την ΑΕΛ και όλα τα ΔΣ του Σωματείου μας. Αιώνια του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από πλευρά της, η ΑΕΚ Λάρνακας αναφέρει πως όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας «εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του διαχρονικού Προέδρου της ΑΕΖ Ζακακίου, Στέλιου Χρίστου, για τον θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Πάφος FC που τονίζει πως «το Σωματείο μας και ολόκληρη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Α.Ε Ζακακίου καθώς και στους οικείους για το χαμό του επί 65 έτη προέδρου και εκ των ιδρυτών του Σωματείου του Ζακακίου Στέλιο Χρίστου, ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε σχεδόν σε όλη του τη ζωή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου».

Από την πλευρά του «ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Χρίστου, αλλά και στην ομάδα της ΑΕΖ που θρηνεί τον χαμό του ιστορικού της ηγέτη. Ο Στέλιος Χρίστου διετέλεσε επί σειρά δεκαετιών πρόεδρος και ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!».

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»