Η... αχώνευτη ήττα που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ήρθε η Ομόνοια

Οδυνηρή, σκληρή και απογοητευτική είναι η ήττα που γνώρισε η Ομόνοια στο Μακάρειο Στάδιο από τη Δόξα με 2-1, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και με πρωταγωνιστή τον Μπεράρντ Σαντίκ, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα για τη Δόξα. 

Μετά από αυτή την τρικλοποδιά, οι πράσινοι παραμένουν στην 6η θέση και με 17 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Δόξα σκαρφάλωσε στους 14 βαθμούς και τη δέκατη θέση. 

Μπορεί η ομάδα της Κατωκοπιάς, να κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο η Ομόνοια ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, όπου κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ στο 26', με τον Μαρίνο Τζιωνή. 

Μάλιστα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στη συνέχεια το τριφύλλι, με τους Τσέποβιτς, Λέσιακς, Ατιέμγουεν αλλά και την κραυγαλέα ευκαιρία στο φινάλε με τον Μποτεάκ από την μικρή περιοχή να αστοχεί. 

Ως εκ τούτου, το μοιραίο λάθος του Λέσιακς, ο οποίος έσπρωξε με το χέρι του τον Μπαλντέ εντός περιοχής, αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας για να έρθει και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, καθώς ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σαντίκ να μην αστοχεί και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ιδιαίτερα απογοητευμένος παρουσιάστηκε επίσης και ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, «το ότι έχουμε δεχτεί αυτά τα δύο γκολ δεν είναι φυσιολογικό. Όπως δεν είναι φυσιολογικό το ότι δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που κάναμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ παιχνίδι που να κυριαρχεί τόσο πολύ μία ομάδα και στο τέλος να χάσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Είμαστε όλοι άνθρωποι… Δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που φτιάξαμε. Έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που φτιάξαμε, κάποιες ήταν πολύ μεγάλες».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του