Χριστούγεννα στη φυλακή για τον προπονητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης

Στα κρατητήρια της ασφάλειας Πατρών πέρασε τα Χριστούγεννα ο προπονητής Kick-Boxing που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση  14χρονης αθλήτριάς του.

Η ανήλικη ισχυρίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (22/12) όταν έμεινε μόνη της με τον προπονητή στο γυμναστήριο, εκείνος τη θώπευσε και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Ο 47χρονος προπονητής ωστόσο αρνείται τα πάντα. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν θώπευσε την ανήλικη, αλλά  όλες οι κινήσεις με τα χέρια του, έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος, προκειμένου η κοπέλα να εκτελέσει με ακρίβεια τις κινήσεις αυτοάμυνας.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία ο προπονητής θώπευσε την 14χρονη στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Όταν τέλειωσε την προπόνηση και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας της, της αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση. Με την μητέρα της πήγαν στη Δημόσια Ασφάλεια Πατρών, που υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 47χρονου προπονητή.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/12) οι αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασαν χειροπέδες στον προπονητή.

Χθες (24/12) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Μέχρι τότε παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

Σημειώνεται, ότι ο 47χρονος ήταν και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.

Δειτε Επισης

Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027
Αρχίζουν οι πρώτες προκριματικές ιστιοδρομίες στο Qingda-Στη μάχη και ο Κοντίδης
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό