Γέμισε σακιά με σπόρους ο αυτοκινητόδρομος-Προκλήθηκε τροχαίο

Σακιά με σπόρους που έπεσαν από φορτηγό, γέμισε ο αυτοκινητόδρομος, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έκλεισε για την τροχαία κίνηση η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 20:00. Πριν από τη σύγκρουση, από την οποία δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, στο ίδιο σημείο είχαν πέσει από φορτηγό όχημα, σακιά με σπόρους, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστεί ολισθηρός.

Όπως σημείωνε η Αστυνομία έγιναν προσπάθειες για καθαρισμό του οδοστρώματος, ώστε ο δρόμος να δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, κάτι που συνέβη μία περίπου ώρα αργότερα. 

Η Αστυνομία κάλεσε εξάλλου τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ