Στην προπόνηση οι Μαχητές μετά το τέλος με Κατσαράβα-Το μήνυμα στους παίκτες

Στην προπόνηση της Ανόρθωσης βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Αμμοχώστου, μετά την απόφαση της διοίκησης, να τελειώσει τον Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε βίντεο, στο οποίο διασκέδαζε με γκολ που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ.

Σε ανάρτησή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρουν ότι «επί της ευκαιρίας της επανέναρξης των προπονήσεων, αντιπροσωπεία των οργανωμένων επισκέφτηκε την προπόνηση και είχε σύντομη συνομιλία με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ως άνθρωποι πάνω απ´όλα ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά και στην συνέχεια επιστήσαμε την προσοχή για την συνέχεια. Όποιο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίσει ότι θέλει να παραμείνει μέλος της ομάδας οφείλει να σέβεται τις αρχές και την Ιστορία της. Δεν γεννήθηκε κανένας Ανορθωσιάτης και δεν ζούμε με αυταπάτες. Σε δύσκολους καιρούς για την κοινωνία όπως η σημερινή, οφείλουν να είναι διπλά προσεκτικοί και αφοσιωμένοι στην ομάδα που τους πληρώνει αδρά».

Σημειώνουν ακόμα ότι  «ο κόσμος με κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στην Ανόρθωση και δεν ζητάει πολλά. Απλά τα αυτονόητα για το μέγεθος του Συλλόγου. Στο σημείο αυτό να δώσουμε τα συγχαρητήρια και στα άτομα του Δ.Σ. για την αντίδραση και δράση τους να ενεργήσουν σωστά και άμεσα. Όποιος δεν σέβεται το ψωμί που τρώει και τον κόσμο θα χειρίζεται αναλόγως!»

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό