Θετικοί τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ένας της ΑΕΛ, Στα 25 τα κρούσματα

Την πόρτα της ΑΕΚ και της ΑΕΛ χτύπησε ο κορωνοϊός, καθώς εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδα της Λάρνακας και ένας των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. 

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λάρνακας, ενημερώνει ότι έχουν εντοπιστεί τέσσερα θετικά κρούσματα Covid-19, τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές.

«To πρώτο εντοπίστηκε σε ποδοσφαιριστή μας κατά την διάρκεια παραμονής του στο εξωτερικό και τα άλλα τρία μετά τα τεστ εργαστηριακής εξέτασης PCR που διενεργήθηκε από την ομάδα μας στην Κύπρο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή μεταξύ τους. Τους ευχόμαστε περαστικά και να ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια όσο πιο ανώδυνα γίνεται».

Όπως σημειώνει «όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από τεστ εργαστηριακής εξέτασης PCR του ιού Covid-19 και τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι αρνητικά. H ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και τις επόμενες μέρες. Όπως πάντα τηρούνται όλες οι διαδικασίες του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ».

Παράλληλα, σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναφέρει ότι «ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19. Η ομάδα μας, εφάρμοσε άμεσα το υγειονομικό πρωτόκολλο Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα».

Σημειώνεται πως, η ΑΕΚ είναι η έβδομή ομάδα που έχει εντοπιστεί κρούσμα, καθώς τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα προηγήθηκαν οι Δόξα, ΠΑΕΕΚ, Ολυμπιακός, Απόλλωνας, Ανόρθωση και Άρης.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 24, κάτι το οποίο προκαλεί ανησυχία στους αρμόδιους, αφού αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»