Συναγερμός και στον ΑΠΟΕΛ-Εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα

Σε συναγερμό βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον εντοπισμό πέντε κρουσμάτων στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με ενημέρωση των γαλαζοκιτρίνων, «μετά από την διενέργεια ελέγχου PCR στο προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας, πριν την επανέναρξη των προπονήσεων, έχουν προκύψει 5 κρούσματα. Το ένα αφορά σε μέλος της υποστηρικτικής ομάδας, τα 3 σε ποδοσφαιριστές της Λίστας Β´ και το ένα σε ποδοσφαιριστή της Λίστας Ά».

Σημειώνεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν επηρεάζεται ο αγώνας της ομάδας της Λευκωσίας, απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, αφού για να υπάρξει αναβολή, πρέπει η ομάδα να έχει τέσσερα κρούσματα στην λίστα Α'. 

Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί συνολικά 41 κρούσματα σε δέκα ομάδες, κάτι το οποίο προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην ΚΟΠ και αν ο αριθμός αυτός ξεφύγει, τότε πολύ πιθανόν η Ομοσπονδία να προχωρήσει σε αναβολή ολόκληρης της 15ης αγωνιστικής.

Σημειώνεται ότι οι μοναδικές ομάδες που δεν ανακοίνωσαν μέχρι στιγμής κρούσμα είναι η Ομόνοια και η Πάφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στον αέρα όλη η αγωνιστική

Δειτε Επισης

Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ