ΒΙΝΤΕΟ: Με τσεκ Ματ πάτησε κορυφή η ΑΕΚ-Σκόρπισε με τεσσάρα τη Δόξα

Με τον Ματ Νταρμπισάιρ να βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα, σκοράροντας τέσσερα γκολ, η ΑΕΚ διέλυσε την Δόξα με 1-4 και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο από τον Απόλλωνα. 

Οι Λαρνακείς αν και βρέθηκαν να χάνουν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όταν η Δόξα σκόραρε με τον Σαντίκ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με τέσσερα γκολ του Νταρμπισάιρ. 

Το προφίλ του αγώνα:

Πέναλτι έδωσε στην Δόξα στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Σολωμού, για χέρι του Μιλίσεβιτς έπειτα από σέντρα του Σάσι.

Ο διαιτητής, συμβουλευμένος το VAR, πήρε πίσω την απόφασή του, αφού όπως διαφάνηκε το χέρι του αμυντικού της ομάδας της Λάρνακας ήταν κολλημένο.

Τρία λεπτά αργότερα, η Δόξα σκόραρε με τον Σαντίκ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για oφσάιντ. Τελικά, με την πάροδο τεσσάρων λεπτών, το VAR μέτρησε το γκολ και η Δοξα πανηγύρισε το προβάδισμα στο σκορ.

Μετά το γκολ της Δόξας, η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με δύο γκολ του Νταρμπισάιρ.

Στο πρώτο του γκολ, στο 35', μετά από μπαλιά στην περιοχή της Δόξας, ο Ντάρμπισάιρ πετάχτηκε ποιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Σισκόφσκι.

Στο 43ο λεπτό, ο Ντάρμπισάιρ βρήκε ξανά δίκτυα, με ψύχραιμο πλασέ. Ο Ακοράν τροφοδότησε τον επιθετικό της ομάδας του, ο οποίος γύρισε όμορφα στην περιοχή και νίκησε τον Σισκόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ και ο Νταρμπισάιρ συνέχισαν απ' εκεί που σταμάτησαν. Ο Άγγλος, με άλλα δύο προσωπικά γκολ, έκανε το 1-4. 

Στο 52', μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Τρισκόφσκι έκανε ένα σουτ, η μπάλα έφτασε στον Νταρμπισάιρ, ο οποίος με πλασέ νίκησε και πάλι τον Σισκόφσκι για το 1-3.

Στο 57', ο Νταρμπισάιρ σκόραρε και τέταρτο γκολ, επίσης με πλασέ, νικώντας ξανά τον Σισκόφσκι.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Δόξα: Σισκόφσκι, Μέσκα (84′ Εμπραλίτζε), Καραμανώλης, Λαφράνς, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα (84′ Φασουλιώτης), Μπαλντέ (57′ Ολιβέιρα), Τιντζιανί (78′ Κοβάσεβιτς), Σάσι (57′ Ντίας), Σαντίκ.

ΑΕΚ: Τούμπας, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Μ. Γκονθάλεθ, Γκαρσία (80′ Τάντι), Άμπραχαμ, Λέντες (75′ Ρόμο), Ακοράν (63′ Φαράζ), Γκιούρσκο (75′ Τιάγκο), Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊαρ (63′ Εσπινόσα).

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»