Κωμικός παρίστανε τον Ρόζε κι έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα με την Μπάγερν

Ο Γερμανός κωμικός Ζεμπάστιαν Πούφπαφ παρουσιάζει την εκπομπή "TV Total", όμως το Σάββατο άλλαξε ιδιότητα και βρέθηκε στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ" ως ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε!  

Στο πλαίσιο ενός σκετς για την εκπομπή του, ο Πούφπαφ μεταμφιέστηκε στον τεχνικό των Βεστφαλών πριν από το Klassiker με αντίπαλο την Μπάγερν, ανέβηκε σε ένα πούλμαν όμοιο με αυτό της Μπορούσια και μαζί με ορισμένους κομπάρσους που φορούσαν φόρμες της ομάδας, βρέθηκε στο γήπεδο.

Η... αποστολή της Ντόρτμουντ πέρασε με επιτυχία διάφορους ελέγχους και έφτασε μέχρι το χώρο των αποδυτηρίων των γηπεδούχων. Εκεί έγινε αντιληπτό το τι συνέβη από τους σεκιούριτι, που δεν τους άφησαν να γκρεμίσουν το τελευταίο... προπύργιο.

Οι άνθρωποι ασφαλείας έδιωξαν του Πούφπαφ και τους συνεργάτες του, με το πούλμαν να αποχωρεί από την έξοδο κινδύνου. "Η Ντόρτμουντ, ως ιδιοκτήτρια του γηπέδου, δεν άσκησε κάποιο από τα δικαιώματά της και κατά συνέπεια δεν θα διεξαχθεί έρευνα. Το πούλμαν πράγματι έμοιαζε με εκείνο της Ντόρτμουντ", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

"Θα υπάρξει τιμωρία απαγόρευσης προσέλευσης στο γήπεδο για όλους τους εμπλεκομένους", σημείωσε ο διευθυντής του συλλόγου, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

Το 2017, το πούλμαν της Ντόρτμουντ είχε πέσει θύμα βομβιστικής επίθεσης όσο η αποστολή πήγαινε στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Μονακό και γι' αυτό η φάρσα του Πούφπαφ επικρίθηκε αρκετά στη Γερμανία.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στη μάχη των εκλογών ο Τράττος, κατεβαίνει ως υποψήφιος κοινοτάρχης-Το μήνυμά του
BINTEO: Μαγική ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά» με δεκάδες καπνογόνα από τους φίλους της Φλαμένγκο
Σε κίνδυνο το ισπανικό ποδόσφαιρο-Σοβαρή απειλή κυρώσεων από FIFA και UEFA
Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Νίκο Γουίλιαμς
Νέο σόου Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι-Έβαλε το γκολ της νίκης ο Κατράνης με τη Σολτ Λέικ
Αλλαγή σελίδας στην Πόρτο-Νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τέλος ο Ντα Κόστα μετά από 42 χρόνια
Γερά στο κόλπο για Ευρώπη η Λάτσιο και για… υποβιβασμό η Βερόνα
«Αγκαλιά» με το Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης
Έφυγε με βαθμό από το «Parc de Princes» αναβάλλοντας την στέψη της Παρί η Χάβρη
Καθάρισε την Μπράγκα με τριάρα και... περιμένει η Μπενφίκα