Εξάστερος ο Τακτακαλλάς, πάτησε την ΑΕΚ και έσβησε τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ

Σπουδαία και μεγάλης σημασίας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο Μακάρειο στάδιο και κλείδωσε την 6η θέση.

Οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν της ομάδας της Λάρνακας από το 17’ με τον Μάνζτη, γκολ το οποίο έδωσε το τρίποντο και τη νίκη στον Τακτακαλλά.

Η ομάδα της Λάρνακας, αν και είχε τις ευκαιρίες της στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και παρέμεινε στους 41 βαθμούς. 

Την ίδια ώρα, οι οποίες ελπίδες είχε ο ΑΠΟΕΛ για την 6η θέση τέλειωσαν αφού πλέον ο Ολυμπιακό κλείδωσε και μαθηματικά το έκτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου, Σαρφό, Σωτηρίου, Μανρίκε, Γκουστάβο (63′ Σαντάνα), Νάνι, Πεχλιβάνης, Σάλι, Μάντζης (81′ Φαν Κέσελ).

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Moλ, Φερνάντες (88′ Τάντι), Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς (78′ Σπόλιαριτς), Ιωάννου, Χέιτλι, Ακοράν (60′ Γκαρσία), Ναούμ (46′ Σπιρόφσκι), Ναράνχο (60′ Μακρής), Τρισκόφσκι, Τολεμές.

Σκόρερ: Μάντζης 17′.

Κίτρινες: Μάντζης / Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι, Φερνάντεθ.

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»