Νέες χαλαρώσεις για τα φροντιστήρια από τις 8 Μαρτίου

Νέες χαλαρώσεις έρχονται από τις 8 Μαρτίου, όσον αφορά στη λειτουργία των φροντιστηρίων.

Όπως ανέφερε στον REPORTER η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, από τις 8 Μαρτίου θα μπορούν να γίνονται τα μαθήματα στα φροντιστήρια με τέσσερις μαθητές και ένα εκπαιδευτικό.

Το Υπουργείο Υγείας προέβη στη λήψη αυτής της απόφασης, επειδή από τις 8 Μαρτίου θα επιστρέψουν όλοι οι μαθητές, όλων των βαθμίδων στα θρανία και θα χρειάζονται περισσότεροι μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα στα φροντιστήριά τους.

Από τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου η λειτουργία των φροντιστηρίων γίνεται με φυσική παρουσία μέχρι δύο (2) ατόμων, περιλαμβανομένου του εκπαιδευτικού, δηλαδή ένας/μια μαθητής/μαθήτρια και ένας/μια εκπαιδευτικός. Εξαιρούνται από τη ρύθμιση του 1 προς 1, οι περιπτώσεις όπου οι μαθητές είναι αδέρφια.

Για παράδειγμα, αν δύο αδέρφια διδάσκονται μαζί κιθάρα σε ωδείο, τότε το μάθημα γίνεται με φυσική παρουσία των δύο μαθητών και του εκπαιδευτικού τους, τηρουμένων των μέτρων ατομικής προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»