Τρεις αγώνες, τρία τάκλιν στα όρια του… ποινικού αδικήματος και τρεις κόκκινες

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού σε τρεις αγώνες που διεξήχθησαν, δόθηκαν ισάριθμες κόκκινες κάρτες, για φάουλ που κινούνταν στα όρια του… ποινικού αδικήματος.

Η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο Ζοάν Τρουγιόλς της ΑΕΚ, δέχθηκε κόκκινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μηνά Αντωνίου της ΑΕΛ και φτύσιμο στον Νταβόρ Ζντραφκοφσκι.

Στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο την Ένωση, ο Νίκο Βαρέλα αποβλήθηκε, για ένα εγκληματικό τάκλιν, στον Δημήτρη Θεοδώρου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, τον απέβαλε μετά από συμβουλή του VAR.

Tέλος, στον αγώνα της Δόξας με τον Ερμή, ο Μαρτίνος Χριστοφή, έκανε παρόμοιο φάουλ στον Ονησίφορο Ρουσιά, με τον διαιτητή, να τον αποβάλει, επίσης με τη βοήθεια του VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου