Ολομέτωπη επίθεση ΑΕΛ σε Παπαστάυρου-«Ο μοναδικός που ψωνίζει από τιμοκατάλογο»

Κατά μέτωπο επίθεση στον Στάυρο Παπασταύρου και τους διαιτητές του αγώνα, εξαπέλυσε η ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι στο Τσίρειο.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Λεμεσού, «κάθαρση εδώ και τώρα! Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ απαιτεί επ’ ευκαιρίας που είναι στην Κύπρο ο κύριος Παπασταύρου, να κληθεί άμεσα προτού αναχωρήσει και πάλι για την Αμερική, από την Επιτροπή Δεοντολογίας και όλα τα αρμόδια σώματα του κράτους, έτσι ώστε να μας ενημερώσει σχετικά με το γνωστό θέμα του Τιμοκαταλόγου, αφού είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από το αποψινό παιχνίδι της ομάδας του, όσο και από προηγούμενους αγώνες στους οποίους ξεκάθαρα ευνοήθηκε από περίεργα σφυρίγματα».

Η ΑΕΛ σημειώνει ότι «το αποψινό δίδυμο διαιτητή - VAR υπέπεσε σε εξόφθαλμα και επομένως περίεργα λάθη τρεις ημέρες προηγουμένως και πάλι σε αγώνα της Ομόνοιας, αλλά παρόλα αυτά είδαμε χωρίς έκπληξη να ορίζονται ξανά σε αγώνα της Ομόνοιας προτού καν στεγνώσει το μελάνι για τα λάθη στα οποία είχαν υποπέσει, ενώ σήμερα σε μια φάση με κεφαλιά του Ντανίλο σφύριξαν πέναλτι με βεβαιότητα».

Επισημαίνουν ακόμα ότι  «απαιτούμε να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα το όλο ζήτημα σε σχέση με τον τιμοκατάλογο για τον οποίο μόνο ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε και γνωρίζει σύμφωνα, με δηλώσεις στης οποίες προέβη κατά το παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος είναι ο μοναδικός που ψωνίζει. Κάθαρση εδώ και τώρα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι