Σήκωσε το πέμπτο με το απόλυτο η Ομόνοια

Την 24η νίκη της σε 24 αγώνες πέτυχε απόψε η Ομόνοια επί της Αναγέννησης Δερύνειας συμπληρώνοντας το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα πετόσφαιρας ανδρών, και έβαλε στη βιτρίνα της το 5ο τρόπαιο πρωταθλητή.

Οι «πράσινοι» απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας επιβλήθηκαν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 3-0 σετ, κερδίζοντας με 25-18, 25-22 και 25-17.

Εξάλλου, στον όμιλο 6 – 9, το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, κέρδισαν στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» με 3-0 σετ την Ολυμπιάδα Φρενάρου και πήρε την 1η θέση του ομίλου με 33 βαθμούς.

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με 25-18, 25-13 και 25-18. Η Ολυμπιάς υποβιβάστηκε στην Β΄ κατηγορία.

Επιπλέον, η N. Papas Group Nέα Σαλαμίνα τερμάτισε 2η στον Όμιλο 6-9 με 25 βαθμούς, ολοκληρώνοντας με νίκη τους αγώνες της στο πρωτάθλημα. 

Στο προσφυγικό ντέρμπι με την ΑΕ Καραβά, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-0 σετ και επικεντρώνονται στις «μάχες» Κυπέλλου με τον Green Air Παφιακό.

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε τα σετ με 25-21, 25-17 και 25-23. Η ΑΕ Καραβά δέχθηκε την 22η σερί ήττα.

Δειτε Επισης

Έτρεξε μαραθώνιο θηλάζοντας το μωρό της και τερμάτισε πρώτη-Η απίστευτη Στέφανι Κέις
Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπας στους Λέικερς, πουλάνε τις μετοχές τους
Ισχυρό φαβορί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσουν το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν
Έτοιμο το Σπύρος Κυπριανού να φιλοξενήσει το EuroBasket-«Μέρα ορόσημο και σταθμός για τον αθλητισμό»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο
Η Βίρτους έκανε το 3-0 με μυθικό Σενγκέλια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Πολονάρα