Αυτοί είναι οι εννέα καλύτεροι νέοι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την διεθνή πλατφόρμα ανάλυσης InStat Scout παρουσιάζει τους υποψήφιους Καλύτερους Νέους του Πρωταθλήματος 2020/21!

Η επιλογή έγινε με βάση την βαθμολογία στο InStat Index, τα λεπτά συμμετοχής και με ηλικιακό περιορισμό (κάτω των 21 ετών στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος).

Οι εννέα υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά:

Στέλιος Ανδρέου (Ολυμπιακός)

Δημήτρης Δημητρίου (Απόλλων)

Στραχίνια Κέρκεζ (ΑΕΛ)

Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια)

Θωμάς Νικολάου (Νέα Σαλαμίνα)

Μάριος Περατικός (Εθνικός Άχνας)

Κωνσταντίνος Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα)

Χρήστος Σιέλης (ΑΠΟΕΛ)

Μαρίνος Τζιωνή (Ομόνοια)

Το φίλαθλο κοινό θα μπορεί να ψηφίσει για τον Καλύτερο Νέο στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., μαζί με τις επιλογές για Καλύτερο Γκολ και Καλύτερη Απόκρουση, σε σχετικό γκάλοπ για τα “PASP Football Awards 2020/21” που θα ανέβει τις επόμενες μέρες.

 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»