Πράσινο φως Πογιατζή σε Σαββίδη για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Παπασταύρου

Πράσινο φως άναψε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χάρης Πογιατζής, στον Χάρη Σαββίδη, για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Σταύρου Παπασταύρου. 

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Πογιατζής, αναφέρει ότι «σας πληροφορούμε ότι, κατά τη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής, συζητήθηκε το θέμα και λήφθηκε σχετική απόφαση. Συγκεκριμένα, μελετώντας όλα τα δεδομένα κατόπιν της ενημέρωσης που είχε τύχει η Επιτροπή τόσο από τον τέως Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Α. Παπαχαραλάμπους, όσο και από εσάς και, έχοντας υπ’ όψιν τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, θεωρούμε ότι, έχει ήδη αρχίσει η διερεύνηση της πιο πάνω υπόθεσης με εσάς ως Ερευνώντα Λειτουργό, πριν η παρούσα Επιτροπή αναλάβει καθήκοντα».

Σημειώνει ότι «η μέχρι σήμερα πορεία της έρευνας, καθώς και το περιεχόμενο της, είναι άγνωστα στην Επιτροπή και οποιαδήποτε απαίτηση μας για σχετική πληροφόρηση, θα ήταν παρέμβαση στο έργο του Ερευνώντος Λειτουργού».

Η κατάληξή μας, αναφέρει ο κ. Πογιατζής, «δεδομένης και της εκφρασθείσας προθυμίας σας όπως συνεχίσετε ως Ερευνών Λειτουργός στην εν λόγω υπόθεση είναι όπως, η διερεύνηση της, συνεχίσει και συμπληρωθεί από εσάς. Επίσης, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κώλυμα στη συνέχιση της διερεύνησης από εσάς, λόγω της αλλαγής στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Το εύρος της διερεύνησης, θα περιορίζεται στα θέματα που καλύπτουν οι καταγγελίες του κ. Παπασταύρου».

Επισημαίνει ότι «αναμένουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και το Πόρισμα θα υποβληθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και ιδιαίτερα σε συνθήκες εχεμύθειας, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Παρακαλούμε όπως έχουμε την απάντηση σας μέχρι 3 Απριλίου, 2021, το αργότερο».

 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή