Όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Φέντερερ

Φτάνει η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι του τένις: μετά από περίπου 13 μήνες απουσίας, ο Ρότζερ Φέντερερ θα κάνει την επανεμφάνισή του στα γήπεδα!

Ο θρυλικός Ελβετός είναι ήδη στην Ντόχα και την προσεχή εβδομάδα θα έχουμε το μεγάλο comeback... Το Qatar Open είναι τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 και δεν επιλέχτηκε τυχαία από τον 39χρονο τενίστα, που θέλει να κάνει μικρά βήματα στην προσπάθεια να βρει την αυτοπεποίθηση και το παιχνίδι του.

Ο Φεντ περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο και εκεί θα περιμένει εν εκ των Ζερεμί Σαρντί, Νταν Έβανς. Αν ξεπεράσει το πρώτο του εμπόδιο, τότε λογικά θα βρει στην οκτάδα τον πάντα επικίνδυνο Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς. Στα ημιτελικά οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Νταβίντ Γκοφέν και Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία των Ντόμινικ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Δειτε Επισης

BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές