Επίσημο: Επέστρεψε στην προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Ζοάν Λαπόρτα κι επισήμως!

Στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα θα καθίσει για δεύτερη φορά ο Ζοάν Λαπόρτα, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της προηγούμενης θητείας του (2003-2010).

Ο 59χρονος δικηγόρος επικράτησε στις αποψινές (7/3) εκλογές του συλλόγου με μεγάλη διαφορά των Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα και καλείται να οδηγήσει τους «μπλαουγκράνα» στη νέα εποχή τους, πιθανώς χωρίς την παρουσία του Λιονέλ Μέσι. Οι δύο συνυποψήφιοί του τον συνεχάρησαν μετά το οριστικό αποτέλεσμα, με το 100% των ψήφων καταμετρημένο.

Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν τεράστια, δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία (51.983) μετά από τις εκλογές του 2010, δείγμα κι αυτό της κρισιμότητάς τους για τον καταλανικό σύλλογο.

Η νέα θητεία του Λαπόρτα στην προεδρία έχει διάρκεια μέχρι το 2026 και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι το τεράστιο χρέος του συλλόγου, που ανέρχεται σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

La Liga, Μπαρτσελόνα – Θέλτα 4-3: Απίθανη ανατροπή τίτλου στο 90’+8’
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey