Θλίψη για τον χαμό της 46χρονης δασκάλας Έλενας-Καταλείπει τρία ανήλικα παιδιά

Θλίψη σκόρπισε στη Λεμεσό, η είδηση του θανάτου της δασκάλας Έλενας Μεσαρίτου. Η άτυχη 46χρονη έδινε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔ Λεμεσού αναφέρει πως ο διδασκαλικός κόσμος με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά σήμερα την εκλεκτή συνάδερφο  Έλενα Μεσαρίτου, η οποία ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. 

Προσθέτοντας, η ανακοίνωση αναφέρει πως η Ελένη "φεύγει" πολύ νωρίς, στα 46 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της δυσανάλογο κενό για τους οικείους της- γονείς, σύζυγο και τα τρία ανήλικα κορίτσια της. Βυθίζει στο πένθος επίσης, όσους τη γνώρισαν, όσους συνεργάστηκαν μαζί της, τους μαθητές και συναδέρφους της, την οικογένεια και τους φίλους της.

«Η ποιότητα του χαρακτήρα της, η ευγένεια και το ήθος της, η εργατικότητα και η ευσυνειδησία της θα συνοδεύουν πάντα τη μνήμη της! Η πάντα διακριτική παρουσία της, η ηθική της συγκρότηση, η καλοσύνη της, ο γλυκός της λόγος  και κυρίως το χαμόγελο της θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στην καρδιά όλων όσων  είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από κοντά».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο,10/04/2021, στις 10:15 π.μ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας  στην Αγία Φύλα, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας.

«Ελένη,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει! Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown