Θετικός στον κορωνοϊό ο Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος έχασε τον πρώτο προημιτελικό Champions League με την Λίβερπουλ και το Clasico με την Μπαρτσελόνα ενώ απόντας θα είναι και από την ρεβάνς της Τετάρτης με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο "Άνφιλντ", λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της εθνικής Ισπανίας με το Κόσοβο στα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο, ενώ όλοι περίμεναν πως σιγά σιγά θα επανέκαμπτε μετά από το δεύτερο ματς της Ρεάλ με την Λίβερπουλ με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (14/4, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), η επιστροφή του στο χορτάρι θα πάρει νέα αναβολή, αφού βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η πρωταθλήτρια Ισπανίας, με τον κάπτεν των μερένγκες να προστίθεται έτσι στη μακριά λίστα των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν νοσήσει εν μέσω πανδημίας τη φετινή σεζόν, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Βαράν, Μαριάνο, Αζάρ, Μιλιτάο, Καζεμίρο, Γιόβιτς, Νάτσο και Ζιντάν.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο
Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη