ΒΙΝΤΕΟ: Τίμησε τη μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ η Ανόρθωση-ʼφησαν λουλούδια οι παίκτες

Τη μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, μέλους της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, τίμησε η ποδοσφαιρική ομάδα.

Πριν την έναρξη της προθέρμανσης, οι ποδοσφαιριστές πέρασαν μπροστά από μια αφίσα που κρεμάστηκε στην ανατολική εξέδρα του σταδίου και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

 <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fanorthosisfc%2Fvideos%2F901881620390614%2F&show_text=false&width=267" width="267" height="476" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ανόρθωση για τον θάνατό του, εξ΄φρασε τη βαθιά της θλίψη.

«Μιλώντας για τον Κύριο Σωτήρη όμως, οικογένειά του είναι ολόκληρη η Ανόρθωση γιατί στο σωματείο αφιέρωσε τη ζωή του. Μέσα στην ομάδα των ατόμων που το 1987 αποφάσισε τη επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου βόλει στη Λευκωσία και το υπηρέτησε για 34 συναπτά έτη ανιδιοτελώς», σημείωσε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει, «άνθρωπος-εικόνα του τμήματος, αγαπητός σε φίλους και αντιπάλους που φρόντιζε για όλα ώστε να είναι στις θέσεις τους. Ο άνθρωπος που είχε την καθημερινή επαφή με τις παίκτριες και ήταν δίπλα τους σε ότι και αν χρειάζονταν. Ακόμα και στην πολύ δύσκολη ώρα, που έκανε επέμβαση και μόλις είχε εξέλθει του νοσοκομείου, πρώτη έγνοια του ήταν να περάσει από το δεύτερο σπίτι του, το γήπεδο, για να δει αν στο διάστημα που έλειψε όλα λειτουργούσαν ομαλά».

«Κύριε Σωτήρη, άνθρωποι σαν εσένα βοήθησαν το σωματείο μας να μεγαλουργήσει. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς, ο Σωτήρης της Ανόρθωσης. Αιώνια ας είναι η μνήμη σου!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Παραμένει στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Γιάννης Οκκάς
Επίσημο το ενδιαφέρον της Πάφου για Μάριο Ηλία και Πηλέα
Τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Σημαντικά φιλικά τεστ για την Πάφο κόντρα σε Μπαγερν και Παναθηναϊκό
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κ-15
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Άντος
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελ Αραμπί
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τον Ρούτερ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών
Βραβεύτηκε το μέλλον και η ελπίδα μας
Πετρίδης: Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε θα με σημαδέψει για πάντα για δύο λόγους