Πέρασαν από νέα test οι παίκτες του Απόλλωνα-«Καθαροί» άπαντες

Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των rapid test, που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι μετά από διαγνωστικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 που υποβλήθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας το πρωί του Σαββάτου (17/4) όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

«Η ομάδα μας θα συνεχίσει να ακολουθεί όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, η λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, εκ των οποίων τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές και το τρίτο πρόκειται για μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση και τα τρία κρούσματα είχαν νιώσει αδιαθεσία από το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου δεν παρουσιάστηκαν στη σημερινή προπόνηση και παραπέμφθηκαν σε ιδιωτική κλινική για να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο ανίχνευσης Covid-19.

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται και στα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τα οποία νόσησαν καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά τους».

Δειτε Επισης

Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο