Ετοιμάζει αγωγή αξιώνοντας 50 εκατ. ευρώ από τις ομάδες της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας

Στα άκρα σκοπεύει να τραβήξει η UEFA την «ανταρσία» των ομάδων που θα συμμετέχουν στην κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα.

Πέρα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καταστρώνει τα πλάνα της διά της νομικούς οδού, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta dello sport, η νομική υπηρεσία της UEFA ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή 50 εκατ. ευρώ εναντίον των ομάδων που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το νέο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για 11 ομάδες, τρεις από Ισπανία και Ιταλία και 5/6 «μεγάλες» ομάδες της Αγγλίας, που σκοπεύουν να διοργανώσουν το δικό τους κλειστό πρωτάθλημα. Η UEFA έχει ήδη απειλήσει νωρίτερα τις ομάδες με αποκλεισμό από τις εγχώριες διοργανώσεις και τους παίκτες που θα συμμετέχουν με αποβολή από το Euro και το Μουντιάλ.

Δειτε Επισης

Ιστιοπλοΐα: Στην κορυφή της Ευρώπης η Ερμιόνη Γκίκα
Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: «Αυτή τη φορά το σώμα μου είπε αρκετά»
ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες
Πρώτος στον κόσμο ημιμαραθώνιος ρομπότ-ανθρώπων στο Πεκίνο
Ρεαλιστής ο Χάμιλτον: «Προς το παρόν προσπαθώ να μπω στην πρώτη δεκάδα»
Τρίτη συνεχόμενη νίκη και βήμα παραμονής για την Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 93-71: Διέλυσε τους Βαυαρούς και τώρα Ολυμπιακός
Οι Γκρίζλις νίκησαν τους Μάβερικς και παίζουν στα playoffs με τους Θάντερ
Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς λόγω αδιαθεσίας-Πέρασε ο Φις στο τουρνουά της Βαρκελώνης