Ετοιμάζει αγωγή αξιώνοντας 50 εκατ. ευρώ από τις ομάδες της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας

Στα άκρα σκοπεύει να τραβήξει η UEFA την «ανταρσία» των ομάδων που θα συμμετέχουν στην κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα.

Πέρα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καταστρώνει τα πλάνα της διά της νομικούς οδού, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta dello sport, η νομική υπηρεσία της UEFA ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή 50 εκατ. ευρώ εναντίον των ομάδων που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το νέο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για 11 ομάδες, τρεις από Ισπανία και Ιταλία και 5/6 «μεγάλες» ομάδες της Αγγλίας, που σκοπεύουν να διοργανώσουν το δικό τους κλειστό πρωτάθλημα. Η UEFA έχει ήδη απειλήσει νωρίτερα τις ομάδες με αποκλεισμό από τις εγχώριες διοργανώσεις και τους παίκτες που θα συμμετέχουν με αποβολή από το Euro και το Μουντιάλ.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στην κόρη μου «άσε μας κοριτσάκι μου»-Είσαι τυχερός που δεν είμαι εκεί
Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-88 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο
Τζόκοβιτς: «Μπορεί να ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στο Roland Garros»
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Δημήτρη Γιανακόπουλο
Περισσότεροι από 2.280 ηλικιωμένοι από Κύπρο και Ελλάδα συμμετείχαν στους Γηριατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο