«Η επίσκεψη του μάνατζερ στην Κύπρο και οι ομάδες που έκαναν focus σε Φαμπιάνο»

ελNέο δημοσίευμα κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέριο, αναφέροντας μάλιστα ότι ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου θα έρθει στην Κύπρο στο τέλος της σεζόν για συζητήσεις με την Ομόνοια.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ΑΕΚ και Άρης έχουν κάνει focus στον 33χρονο κίπερ τα 2,5 τελευταία χρόνια, ενώ σημειώνεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής επικεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το τριφύλλι. 

Παράλληλα, αναφέρεται πως τόσο ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, όσο και ο ίδιος ο Φαμπιάνο δεν έχουν κανέναν λόγο να βιάζονται.

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»