Κλοπ: ʼκουσα ότι θα παραιτηθώ, θα προσπαθήσω να λύσω το θέμα με κάποιο τρόπο

Η διοίκηση της Λίβερπουλ επέλεξε να ανέβει στο άρμα της European Super League και να κάνει τους κόκκινους ως μία από τις 12 ιδρυτικές ομάδες στο νεοσύστατο φορέα που στέκεται απέναντι στο Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ, πριν τον αγώνα με τη Λιντς (1-1), ρωτήθηκε για τη διάσπαση με την οποία απειλείται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στην οποία παίρνουν μέρος οι Big-6 και ξεκαθάρισε πως εκείνος διατηρεί την ίδια άποψη, που τον θέλει να στηρίζει την σημερινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται από τη Λίβερπουλ, δήλωσε υπεύθυνος για το κλαμπ και τη σχέση με τους οπαδούς και πως θα προσπαθήσει να λύσει με κάποιο τρόπο την κατάσταση.

"Άκουσα σήμερα ότι θα παραιτηθώ, όμως αισθάνομαι υπεύθυνος για την ομάδα, τον σύλλογο και τη σχέση που έχουμε χτίσει με τους οπαδούς μας. Θα προσπαθήσω να λύσω το θέμα με κάποιον τρόπο", ανέφερε ο Γερμανός προπονητής των ρεντς.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»