Η απάντηση της Πάφου στις φήμες περί ενδιαφέροντος για Τιμούρ

Για τι φήμες περί ενδιαφέροντος για Τιμούρ Κετσπάγια από την Πάφος FC, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, o κ. Παλιούρας ανέφερε ότι «για να είμαστε ειλικρινής δεν έχουμε κάτι. Έχουμε προπονητή τον Στηβ Κωνσταντινίδη, είναι νωρίς ακόμη έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη και αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο θα ενημερώσουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς».

Εξάλλου, για τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, είπε, «αυτή τη στιγμή γίνεται η τελευταία προπόνηση. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, όπως στο τελευταίο παιχνίδι όπου όντως απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που προερχόταν με συνεχής νίκες καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν μας ξεγελάνε τα προβλήματα ούτε η βαθμολογική θέση της οποιαδήποτε ομάδας. Είπαμε θέλουμε να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση του ομίλου».

 

Δειτε Επισης

Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια
Βαγγέλης Σάμιος: Ονειρευόμαστε μια Ακαδημία που θα δημιουργεί παίκτες, προσωπικότητες και πρότυπα
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Γεωργία με μοναδικό στόχο τη νίκηω
Η μπάλα στον Κούμα, όλα δείχνουν αλλαγή στην προεδρία της ΚΟΠ-Η επόμενη μέρα και τα σενάρια διαδοχής